Vi har 40 gæster og ingen medlemmer online

BodilHøreapparater øger livskvaliteten

Hos Høreklinikken Vestegnen får du høreapparater, der kan løse ethvert behov. Vi finder de rette høreapparater til dig, svarende til dit høretab og dine individuelle behov.  

  • Det er også fundet risiko for at udvikle demens ved høretab. Høreapparater kan derfor forebygge demens.
  • Det er vigtig at kunne høre ordentlig for at undgå følgesygdomme som depressioner og angstlidelser. 
  • Ved dårlig hørelse er det en tredobbelt risiko for faldulykker og større risiko for tidlig tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet. 

hoeretest bestil 

I dag kan høreapparatsbrugere opleve lyd i sin mest naturlige form, samt opleve en god taleforståelse. Derudover har moderne høreapparater ofte et attraktivt design, lavet af kvalitetsmaterialer, og findes i et næsten ubegrænset udvalg af farver og former. Selv ved store høretab bliver høreapparater i dag stadig mindre og mindre. Ved hjælp af den digitale signalbearbejdning åbner høreapparatsteknologien op for helt nye muligheder. Mini-computeren inde i apparaterne bearbejder de lyde der møder den, analyserer dem og samler dem til et digitalt lydbillede.

Høreklinikken Vestegnen fører et bredt udvalg af høreapparater fra forskellige producenter og vælger sammen med dig de bedste høreapparater. For nedsat hørelse er lige så individuel som et fingeraftryk, og enhver der er berørt, oplever nedsat hørelse på forskellig måde. Personlige faktorer spiller også ind på valget af de rigtige høreapparater. 

 

  

 


Vidste du, at høretab er den faktor, der udgør en af de største risici for at udvikle demens?

dement s

Denne risiko kan reduceres ved at starte med høreapparatet til tiden! 
Der er stigende forskning i denne sammenhæng. 


produkt

 

Vores høreapparater

Høreklinikken Vestegnen er en privat klinik, som er selvstændig og dermed uafhængig af de store kæder. 
Vi tilbyder høreapparater fra førende danske og internationale virksomheder som bl.a. Oticon, Hansaton, Siemens og Widex.
typer hoereapp

 

button